• renovatie, Antwerpen, schoolgebouw
  Old School, Kievitwijk
  anemptytextlline
  Een leuk renovatieproject in de nieuwe Antwerpse ‘Kievitwijk’. Dit bijzondere stadsproject ‘Kievit II’ is een ontwerp van BUUR-Hosper. Team Wenco heeft hier gezorgd voor de volledige afwerking van alle elektriciteitsvoorzieningen.
 • Bedrijfshal Laakdal
  anemptytextlline
  Om deze bedrijfshal incl. kantoorruimten volledig operationeel te brengen binnen de afgesproken timing, hebben wij goed doorgewerkt en alle elektrische voorzieningen & belichting in orde gesteld.
 • Wonen... drie in één!
  anemptytextlline
  Een ietwat specialer woonproject, een woonvorm van 3 eenheden gecombineerd in 1 project. Van dit huis zie je het niet meteen van de buitenkant maar binnen is het complexer dan je denkt. Wij hebben hier het kluwen aan elektriciteit en voorzieningen ontward en netjes afgewerkt zoals gevraagd.
 • De Cabien (Heusden-Zolder)
  anemptytextlline
  Dit project van onze klant Progress Bouw bestaat uit 12 appartementen en 1 handelspand (kantoor, praktijkruimte of vrije beroepen!) in het centrum van het mooie en rustige Eversel. Wenco is hun partner voor de volledige voorziening van alle elektriciteit en een correcte afwerking in lijn met de wensen van de diverse mede-eigenaars.
 • Privé woning (Laakdal)
  anemptytextlline
  Ook voor particuliere opdrachten zet het Wenco-team zijn volle kennis en passie in om uw woning of bouwproject netjes mee te realiseren. U krijgt advies en een budget in lijn met uw behoeften. Best een haalbare kaart als u kwalitatief werk wil uitbesteden aan onze firma.
 • Appartementencomplex (Lier)
  anemptytextlline
  In dit nieuwbouw project is Wenco sinds het opmaak van de plannen betrokken en heeft ons team van in het begin meegedacht met de bouwpromotor en architect om een kwalitatieve & efficiënte aanpak te bekomen. Dit zowel qua gebruik van materialen, structuur, timing en afwerking voor oplevering.
 • Kantoor & privaat (Tessenderlo)
  anemptytextlline
  Een renovatieproject waarbij nieuwe kantoorruimte gecreëerd werd in combinatie met private wooneenheden. Voor dit project werd de gehele elektriciteit, verlichting en toegangscontrole geadviseerd en uitgewerkt.
 • Casa Temporalis Tessenderlo
  Casa Temporalis
  anemptytextlline
  Dit doorgangshuis (een initiatief van de Lions Tessenderlo, het Sociaal Huis en het CAW) is een open project voor mensen in plotse woningnood. Wenco ondersteunt graag dergelijk maatschappelijk project en realiseert voor de 5 wooneenheden niet enkel de standaard elektrische voorzieningen maar ook de fotovoltaïsche installatie + een state-of-the-art toegangs-controlesysteem.
 • Top in binnen- & buitenverlichting
  anemptytextlline
  Een handelspand met inpandige woning werd volledig opnieuw onder handen genomen qua binnen- als buitenverlichting. Resultaat: een "verlicht" gebouw dat straalt in zijn volle glorie.
 • Residentie Kasteele (Putte)
  anemptytextlline
  Bouwproject Kasteele beschikt over 14 appartementen en 2 commerciële ruimtes met grote etalages, verdeeld over 2 panden. In deze nieuwbouw werd de volledige elektriciteit uitgetekend en praktisch geïmplementeerd rekening houdend met de individuele wensen van de bewoners.  
 • High end? Geen probleem!
  anemptytextlline
  In Tervuren vindt u dit stijlvolle en luxeuze pand terug. Dit is wat we noemen, een heus Penthouse met 2 verdiepingen & dakterras. Wenco heeft hier met topmaterialen en dito afwerking gezorgd voor een complete installatie inzake domotica.
 • Domotica op luxe niveau
  anemptytextlline
  Een icoon in het lokale landschap. Een hypermoderne villa dat een complete installatie vereiste van domotica. Met onze vaste partner KNX hebben we aan de eisen van de eigenaars optimaal kunnen voldoen voor maximaal comfort en luxe.

0 Comment